MADAME TIRETTE - NAAIEN VOOR BEGINNERS
ANTWERPEN • Op korte tijd leer je zelf een eenvoudig kledingstuk maken in een gezellige context. Je kan een lessenreeks van Madame Tirette vergelijken met een spoedcursus naaien.

De lessen vereisen geen enkele voorkennis, zijn laagdrempelig, en zijn specifiek gericht op mensen met een jonge geest. Er wordt snel resultaat en de kledij die we maken is hip en trendy!
De madame achter Madame Tirette is Mathilde Boussauw.

Mathilde Boussauw is een jonge freelance theaterkostuumontwerpster, afgestudeerd in 2008 aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen.

Naast het ontwerpen en uitwerken van theater- en andere kostuums, geeft ze ook “realisatie dameskledij” in het volwassenenonderwijs CVO-VIVA. Mathilde begeleidt de naailessen voor beginners op dinsdag- en donderdagavond, de vrije ateliers op vrijdag- en zondagnamiddag, en de naailessen voor tieners op woensdagnamiddag.

Hanne Vandersteen is de helpende hand van Mathilde. Hanne studeerde af in 2012 als theaterkostuumontwerpster aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen.

Hanne begeleidt de naailessen voor beginners op woensdagavond en de naailessen voor tieners op zaterdagvoormiddag. Meer info over het werk van Hanne vind je op haar website en op haar blog :
http://www.hannevandersteen.be/
mail ons
0032.484 92 66 54
Kerkstraat 58
2060 Antwerpen
breng me hierheen